Yli 69€ ostoksiin ilmainen toimitus

Wild&Berg

Täysvälipaloja täyteen elämään,
ravintorikkaita makuelämyksiä
Suomen puhtaasta luonnosta

Välipala jossa on turvallisen tuttuja luonnon ainesosia

Saammeko esitellä: Suomen ensimmäiset täysvälipalapatukat! Wild & Berg -patukat valmistetaan suomalaisista ravintorikkaista marjoista, rukiista, kaurasta ja maitoherasta.

Patukoissa on runsaasti proteiinia ja kuituja, pehmeää rasvaa ja hitaita hiilihydraatteja, sen takia se on täysvälipala. Ei lisättyä sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai säilöntäaineita.

Tsekkaa Peanut kampanjamme!

Proteiinirikkaat välipalapatukat

Vihdoinkin proteiinipatukka, joka ei maistu proteiinipatukalle! Wild & Berg -välipalapatukat valmistetaan suomalaisista ravintorikkaista marjoista, rukiista, kaurasta ja maitoherasta. Ei lisättyä sokeria, keinotekoisia makeutusaineita tai säilöntäaineita. Maista!

Villi & luonnollinen Wild&Berg

Uunituore Wild&Berg syntyi jo kaksikymmentä vuotta sitten Pohjanmaalla. Kilpaa hiihtävä, määrätietoinen ja ravintokriittinen Viktoria Forsberg viihtyi lapsena keittiössä kehitellen eväsreseptejä, joilla parhaiten palautua ja huoltaa kehoa. Kokemus ruokateollisuuden tuotekehityksestä mainostoimistoyrittäjäksi, kolmen lapsen äidiksi ja maanviljelijän puolisoksi rakensivat kohti pistettä, jossa oma brändi ja mukana kulkeva välipala kotimaisista raaka-aineista alkoi muotoutua. Kotikeittiössä, hiihtoretkillä ja metsälenkeillä Suomen villissä luonnossa. Missäpä muualla.

Täysvälipalatuotteemme ovat kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan Olli Ilanderin kanssa

Olen pitkään suosinut välipalapatukoita retkieväänä ja lisäenergiana liikunnassa sekä kiireisessä arjessa, joten tuntui luontevalta lähteä mukaan kehittämään täysin uutta täysvälipalaa joka täyttää kaikki vaatimukseni. Olen ollut tyytyväinen päätökseeni, Viktoria on matkan varrella kuunnellut mielipiteitäni ja näkemyksiäni siitä millainen on hyvä välipalapatukka ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Mukava saada tuotteet markkinoille myös muiden nautittavaksi.

Proteiinipallo - jotta saat tilaa muille synneille...

Päivän hyviin välihetkiin

Turvallisen tuttuja luonnon ainesosia

Laadukkaat proteiinit, hitaat hiilihydraatit, runsaat kuidut ja hyvät rasvat. Lähteenä Suomen ravintorikkaat marjat, ruis, kaura ja maitohera. Puhtaimmillaan. Ei lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeutus- ja säilöntäaineita.

Hemmotteleva ja mukana kannettava

Täysvälipala taskussa on makoisaa laatuenergiaa, jolla jaksaa liikuttaa kehoa, huoltaa elimistöä ja pitää mielen virkeänä. Absoluuttisen herkullista, syötävän hyvällä omalla tunnolla. Parhaimmin pakattuna.

Hyviin välihetkiin lapsille ja aikuisille

Meneville & ravintokriittisille.Täysvälipala täyttää tarpeet arjen liikkeissä ja kiireissä. Tehtävämme on innostaa ihmisiä liikkumaan enemmän ja syömään paremmin. Kehittää välipalojen tulevaisuutta.