Yli 69€ ostoksiin ilmainen toimitus

Tuplasuklaa proteiinikeksi gluteeniton 120 g

5.50

Tekeekö välillä mieli herkutella kahvin kera, mutta haluaisit valita jotain terveellisempää? Ei huolta, meillä on ratkaisu sinulle! Wild&Bergin täysvälipala proteiinikeksit ovat täydellinen vaihtoehto. Nämä tupla-suklaakeksit ovat ihanan pehmeitä, eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria, voita tai gluteenia. Ne ovat myös kananmunattomia, mutta silti maistuvat herkullisilta.

Nämä suklaiset, proteiinirikkaat ja kuitupitoiset keksit ovat ihanteellinen valinta terveelliseen herkutteluun. Anna niille mahdollisuus ja huomaat, että ne tarjoavat täydellisen tasapainon makeuden ja ravitsevuuden välillä. Sukella makunautintoon!

Tämä ilahduttavan tinkimätön proteiinikeksi 6×30 g on: 

  • gluteeniton
  • vähälaktoosinen
  • runsaskuituinen
  • proteiinirikas
  • ilman makeutusaineita
  • valmistettu Kaustisella
  • täysvälipala

Sopii:

  • aamupalan päätteeksi
  • kahvin kanssa
  • jälkkäriksi
  • tai välipalaksi

Varastossa

Ainesosaluettelo & ravintosisältö
Ainesosaluettelo ja mahdolliset varoitusmerkinnät, allergeenit korostettuna
Suomi Taateli 36 %, isomalto-oligosakkaridi*, herajauhe 19 % (MAITO (alkuperä: Suomi), juoksete), rypsiöljy, tumma suklaa 6,7 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, MAITOrasva, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), aromi), gluteeniton KAURAhiutale, kaakaojauhe, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), maitosuklaa 1,4 % (MAITO, sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), suola, aromi), leivinjauhe (nostatusaineet (E 450i, E 500), maissitärkkelys), vanilja-aromi, gluteeniton KAURAlese, suola. *glukoosin lähde

Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää.

Ruotsi Dadlar 36 %, isomalto-oligosackarid*, vasslepulver 19 % (MJÖLK (ursprung: Finland), ystenzym), rypsolja, mörk choklad 6,7 % (socker, kakaomassa, kakaosmör, MJÖLKfett, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), arom), glutenfri HAVREgryn, kakaopulver, fuktighetsbevarande medel (glycerol), mjölkchoklad 1,4 % (MJÖLK, socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), salt, arom), bakpulver (jäsmedel (E 450i, E 500), vanilj arom, glutenfri HAVREkli, salt. *källa till glukos

Kan innehålla små mängder av nötter.

 

Ravintosisältö / 100 g

Näringsinnehåll / 100 g

Per keksi 30 g
Energia / Energi 1675 kJ 497 kJ
397 kcal 119 kcal
Rasva / Fett 16 g 4,7 g
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 4 g 1,2 g
Hiilihydraatit / Kolhydrat 56 g 17 g
josta sokereita / varav socker 30 g 8,9 g
Ravintokuitu / Näringsfiber 20 g 5,9 g
Proteiini / Protein 19 g 5,6 g
Suola / Salt 0,48 g 0,14 g
laktoosi/laktos <1,0 g/100 g

 

Vähälaktoosinen – gluteeniton.

Parasta ennen: 6 kk valmistuspäivästä

Säilytysohje: Säilytä tuote huoneenlämmössä.

Pakkauksen kierrätysohje: Kierrätä ulompi pakkaus kartonkikierrätykseen ja sisempi kenno muovinkeräykseen. 

Täysvälipala on paitsi ravintoa, myös hetki, jolloin pysähtyä, hengähtää ja ladata akkuja juuri sen verran, että päivä rullaa notkeasti eteenpäin. Nauttia pienestä ilahduttavasta makuelämyksestä. Saada juuri oikea määrä piristävää laatuenergiaa keholle ja mielelle.

Arviot (2)

5.00/5
2 arviota tuotteelle Tuplasuklaa proteiinikeksi gluteeniton 120 g
Lisää arvio

5
100%
2
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
  • Suodata:
  • Uusin
  • Vanhin
  • Korkeimmat arvosanat
  • Alhaisimmat arvosanat

Show only reviews in Suomi (2)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(2 tuotearviota)

Täysvälipaloja täyteen elämään, ravintorikkaita makuelämyksiä Suomen puhtaasta luonnosta

Oikeastaan uunituore Wild&Berg syntyi jo kaksikymmentä vuotta sitten Pohjanmaalla. Kilpaa hiihtävä, määrätietoinen ja ravintokriittinen Viktoria Forsberg viihtyi lapsena keittiössä kehitellen eväsreseptejä, joilla parhaiten palautua ja huoltaa kehoa. 

Kokemus ruokateollisuuden tuotekehityksestä mainostoimistoyrittäjäksi, kolmen lapsen äidiksi ja maanviljelijän puolisoksi rakensivat kohti pistettä, jossa oma brändi ja mukana kulkeva välipala kotimaisista raaka-aineista alkoi muotoutua. Kotikeittiössä, hiihtoretkillä ja metsälenkeillä Suomen villissä luonnossa. Missäpä muualla.

Täysvälipalatuotteemme ovat kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan Olli Ilanderin kanssa

Kun vielä itsekin olen pitkään suosinut raakapatukoita retkieväänä ja lisäenergiana liikunnassa sekä kiireisessä arjessa, tuntui todella luontevalta lähteä mukaan kehittämään uutta täysvälipalaa, jossa kaikki palaset olisivat kohdallaan. Enkä ole katunut päätöstä. Viktoria on matkan varrella kuunnellut mielipiteitäni ja näkemyksiäni siitä millainen on hyvä välipalapatukka, ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.