Yli 69€ ostoksiin ilmainen toimitus

Osto- ja toimitusehdot

Lähetämme tuotteet postitse 2-4 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä. Parhaimmassa tapauksessa tilaus on kuitenkin seuraavana päivänä ovellanne. Kampanja-aikoina toimituksissa voi olla viiveitä. Tilaukset toimitetaan lähimpään postiin. Mikäli toimitus tapahtuu kirjeitse, tulee se kotiin asti. 

Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin lähettäjälle. Noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Tällöin veloitamme 15€ lähetys- ja käsittelykulut noutamattomasta paketista.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja perua tilauksen, mikäli näemme siihen syyn.

 

Toimitus

Toimituskulut ovat:

5,90€ / Itellan 16 palvelulle

10,90€ / Posti Kotipaketti

Yli 69€:n tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

 

Palautusehdot

Palautusoikeus ei koske elintarvikkeita. Mikäli haluat tehdä tilauksellesi tuotemuutoksia, vaihtaa maksu- tai toimitustapaa – ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@wildandberg.fi tai puh. 010 212 4020 . Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-15.

Tuotteiden tarkastaminen ja reklamaatio

Toimituksen vastaanotettuasi tarkasta, että toimitus on sisältänyt tilaamasi tuotteet ja että tuotteet ovat virheettömiä. Mikäli havaitset virheen, ilmoita välittömästi (viimeistään 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta) siitä meille asiakaspalveluun puh. 010 2124 020.

Toimituksessa tai tuotteissa todetuissa kuluttajansuojalain tarkoittamissa viivästys- tai virhetilanteissa sovelletaan kuluttajansuojalain 5 luvun säännöksiä viivästyksen ja virheen seuraamuksista.

 

Vastuu

Ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, vastuumme virheestä tai viivästyksestä on enintään tuotteen hinnan suuruinen, emmekä ole miltään osin vastuussa virheestä tai viivästyksestä johtuvista välillisistä tai epäsuorista vahingoista taikka muista menetyksistä, kuten (näihin rajoittumatta) liikevaihdon tai liiketoiminnan menetyksestä. toiminnan keskeytymisestä tai saamatta jääneestä katteesta.

 

Ylivoimainen este

Emme ole vastuussa sellaisesta tuotteen virheellisyydestä, toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu meidän vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure). Tällaisessa viivästymistilanteessa noudatamme velvollisuuksiamme niin pian kuin se on kyseisessä tilanteessa mahdollista.

 

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

Alennukset ja kampanjat

Kampanjat ovat tietyn ajan voimassa, eikä alennuksia tai tarjouksia voi hyödyntää aikaisemmin tehtyihin tilauksiin. Kampanjan tarjoukset ja alennukset ovat voimassa vain kampanja-aikaan tehtyihin tilauksiin. Alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin.

 

Yhteystiedot

Wild&Berg Oy

Siltatie 20, 69600 Kaustinen

Puh. 044 7812 428  (varmimmin tavoitat ma–pe klo 9.00 –15.00)

info@wildandberg.fi

Y-tunnus: 3234584-7