Yli 69€ ostoksiin ilmainen toimitus

Tule mukaan villiin seikkailuun Wild&Bergillä!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kehittävän, monipuolisen ja inspiroivan työn, jossa voit kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa. Jos haluat työn, jossa mielipiteesi näkyvät ja kuuluvat, olet löytänyt oikean paikan!

Meitä ohjaa uudet haasteet, ja työskentelemme innokkaasti tavoitteidemme saavuttamiseksi yhdessä. Joskus onnistumme paremmin, joskus huonommin… mutta aina eteenpäin 🙂 

Wild&Berg rekrytointi
Liity Luovuuden Matkaan – Etsimme Kokenutta Graafikkoa!" Etsimme Kokenutta Graafikkoa

Etsimme Kokenutta Graafikkoa!

Terve Graafikko! 🙋‍♀️ Tarvitsemme juuri sinut nyt – olisiko sinulla aikaa sitoutua pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen? 🔐 Etsimme kokenutta ja luovaa graafikkoa, jolla on vahva osaaminen brändinrakentamisesta ja pakkaussuunnittelusta. Jos olet nopea ja idearikas ammattilainen, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Tavoitteenamme ei ole vain olla asiakkaasi, vaan rakentaa kestävä yhteistyö ja saada sinut osaksi tiimiämme. Toivottavasti asut lähellä, jotta voisit ajoittain vierailla paikan päällä. 💚 Wild&Berg on kasvava yritys Kaustisella, erikoistuen proteiinirikkaiden täysvälipalatuotteiden valmistukseen. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja sitoutuneita tarjoamaan laadukkaita ja terveellisiä välipaloja asiakkaillemme ympäri Suomea ja ulkomaille.

Kuulostaako tehtävä kiinnostavalta? Ota meihin yhteyttä puhelimitse 0447812428 tai sähköpostitse osoitteeseen Viktoria@wildandberg.fi. Viestin aiheeksi merkitse GRAAFIKKO.

 

Missiomme

Wild&Berg on täysvälipala ravintokriittisille liikkujille, joka täyttää ilahduttavan tinkimättömästi.

Koska: Liian vähän liikuntaa ja liikaa energiaa ovat ongelma kaikkialla vauraissa maissa. Elämän hektisyys ja digitaaliset laitteet vievät aikaa liikunnalta ja saavat meidät kurottamaan kohti helppoja valmiita välipaloja. Lapset ennen kaikkea ovat vaaravyöhykkeessä. Tyhjät hiilihydraatit ja kovat rasvat tuovat nopean, mutta lyhytkestoisen energiapiikin.

Nykyajan arjen haasteita ymmärtävä Wild&Berg haluaa luoda hyvinvointia lisääviä ratkaisuja välipalojen kautta. Ei tyhjiä kaloreita vaan sellaista turvallista, herkullista laatuenergiaa, jolla jaksaa liikuttaa kehoa, huoltaa elimistöä ja pitää mielen virkeänä. Inspiroida ihmisiä liikkumaan enemmän ja syömään paremmin.

Liity joukkoomme Wild&Bergillä ja ole osa terveellisen tulevaisuuden rakentamista!

Tuhat uutta ideaa muhii jo mielessä täysvälipalojen ympärillä. Nälkä on suuri kehittää ja kasvattaa Wild&Berg tinkimättömäksi yritykseksi, jonka arvoissa metsällä, Pohjanmaan maaseudulla ja eteenpäin vievällä energialla on suuri paikka sydämessä. Haluatko kehittyä kanssamme?