Yli 69€ ostoksiin ilmainen toimitus

Wild&Berg Hat, Race

30.00

Wild&Bergin kilpapipo on suunniteltu urheilijoille, jotka arvostavat laatua, toiminnallisuutta ja tyyliä.

Kevyt ja joustava kilpapipo ympärivuotiseen käyttöön.

  • Kevyt joustava kangas, hieman harjattu sisäpuolelta. Materiaali hengittää hyvin, pitäen pään kuivana ja viileänä kovassakin suorituksessa.
  • 4-suuntainen jousto. Pipo mukautuu pään muotoihin ja liikkuu mukanasi, estämättä verenkiertoa tai aiheuttamatta painetta.
  • Leikatut reunat ja litteät saumat. Tämä varmistaa, että pipo tuntuu miellyttävältä koko päivän käytössä, olipa kyseessä intensiivinen harjoitus tai rento ulkoilu.

Tilaa 18.08.2024 mennessä! Toimitus lokakuun ensimmäisellä/toisella viikolla. 

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wild&Berg Hat, Race”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ominaisuudet
  • Kevyt joustava kangas: Pipo on valmistettu kevyestä ja joustavasta kankaasta, joka on kevyesti harjattu sisäpuolelta tarjoten lisälämpöä ja mukavuutta. Materiaali hengittää hyvin, pitäen pään kuivana ja viileänä kovassakin suorituksessa.
  • 4-suuntainen jousto: Nelisuuntainen jousto takaa täydellisen istuvuuden ja liikkuvuuden. Pipo mukautuu pään muotoihin ja liikkuu mukanasi, estämättä verenkiertoa tai aiheuttamatta painetta.
  • Leikatut reunat ja litteät saumat: Pipon reunat on leikattu tarkasti, ja litteät saumat estävät hankausta ja epämukavuutta. Tämä varmistaa, että pipo tuntuu miellyttävältä koko päivän käytössä, olipa kyseessä intensiivinen harjoitus tai rento ulkoilu.

Täysvälipaloja täyteen elämään, ravintorikkaita makuelämyksiä Suomen puhtaasta luonnosta

Oikeastaan uunituore Wild&Berg syntyi jo kaksikymmentä vuotta sitten Pohjanmaalla. Kilpaa hiihtävä, määrätietoinen ja ravintokriittinen Viktoria Forsberg viihtyi lapsena keittiössä kehitellen eväsreseptejä, joilla parhaiten palautua ja huoltaa kehoa. 

Kokemus ruokateollisuuden tuotekehityksestä mainostoimistoyrittäjäksi, kolmen lapsen äidiksi ja maanviljelijän puolisoksi rakensivat kohti pistettä, jossa oma brändi ja mukana kulkeva välipala kotimaisista raaka-aineista alkoi muotoutua. Kotikeittiössä, hiihtoretkillä ja metsälenkeillä Suomen villissä luonnossa. Missäpä muualla.

Täysvälipalatuotteemme ovat kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan Olli Ilanderin kanssa

Kun vielä itsekin olen pitkään suosinut raakapatukoita retkieväänä ja lisäenergiana liikunnassa sekä kiireisessä arjessa, tuntui todella luontevalta lähteä mukaan kehittämään uutta täysvälipalaa, jossa kaikki palaset olisivat kohdallaan. Enkä ole katunut päätöstä. Viktoria on matkan varrella kuunnellut mielipiteitäni ja näkemyksiäni siitä millainen on hyvä välipalapatukka, ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.