Yli 69€ ostoksiin ilmainen toimitus

Välipalaboksi

31.50

Helpota kesäarkea nopeilla ja terveellisillä välipaloilla! Nämä herkut ovat helppo ottaa mukaan kaikkialle. Välipalaboksimme sisältää 14 täysvälipalaa jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille. Näiden välipalojen avulla pidät energiatasosi korkealla koko päivän ajan. Jokainen välipala on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, jotka tarjoavat tarvittavat proteiinit, kuidut ja terveelliset rasvat.

Välipalaboksi sisältää:

  • Valkosuklaa-karpalo täysvälipala 2 kpl
  • Minttu-suklaa täysvälipala 2 kpl
  • Lakritsi-salmiakki täysvälipala 2 kpl
  • Maapähkinä täysvälipala 2 kpl
  • Kookos-suklaa täysvälipala 2 kpl

Sekä:

  • Bliss bites 4 kpl (valkosuklaa-karpalo, mustikka-kardemumma, lakritsi-salmiakki ja kookos-suklaa)

Välipalat ovat helppoja ottaa mukaan ja nauttia missä ja milloin tahansa.

Täysvälipala täyteen elämään!

Varastossa

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Välipalaboksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täysvälipaloja täyteen elämään, ravintorikkaita makuelämyksiä Suomen puhtaasta luonnosta

Oikeastaan uunituore Wild&Berg syntyi jo kaksikymmentä vuotta sitten Pohjanmaalla. Kilpaa hiihtävä, määrätietoinen ja ravintokriittinen Viktoria Forsberg viihtyi lapsena keittiössä kehitellen eväsreseptejä, joilla parhaiten palautua ja huoltaa kehoa. 

Kokemus ruokateollisuuden tuotekehityksestä mainostoimistoyrittäjäksi, kolmen lapsen äidiksi ja maanviljelijän puolisoksi rakensivat kohti pistettä, jossa oma brändi ja mukana kulkeva välipala kotimaisista raaka-aineista alkoi muotoutua. Kotikeittiössä, hiihtoretkillä ja metsälenkeillä Suomen villissä luonnossa. Missäpä muualla.

Täysvälipalatuotteemme ovat kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan Olli Ilanderin kanssa

Kun vielä itsekin olen pitkään suosinut raakapatukoita retkieväänä ja lisäenergiana liikunnassa sekä kiireisessä arjessa, tuntui todella luontevalta lähteä mukaan kehittämään uutta täysvälipalaa, jossa kaikki palaset olisivat kohdallaan. Enkä ole katunut päätöstä. Viktoria on matkan varrella kuunnellut mielipiteitäni ja näkemyksiäni siitä millainen on hyvä välipalapatukka, ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.