Yli 69€ ostoksiin ilmainen toimitus

Valkosuklaa Proteiinikeksi gluteeniton 120 g

5.50

Wild&Berg proteiinikeksit tarjoavat herkullisen makuelämyksen, joka saa sinut epäilemään, voiko proteiinikeksi todella maistua näin hyvältä – mutta kyllä voi! Nämä valkosuklaakeksit ovat ihastuttavan pehmeitä, ja niiden makeus saa alkunsa taateleista, valkosuklaasta ja karpaloista. Upea Bourbon vaniljajauhe tuo mukanaan herkullisen vaniljan maun, eikä proteiinin maku häiritse nautintoa lainkaan.

Wild&Bergin proteiinikekseissä ei ole lisättyä säilöntäaineita, keinotekoisia makeutusaineita tai gluteenia, joten voit nauttia niistä huoletta. Ne ovat myös kananmunattomia, mutta silti maistuvat aivan yhtä herkullisilta. Ota siis rennosti ja nauti näistä maistuvista kekseistä hyvällä omallatunnolla!

Tämä ilahduttavan tinkimätön proteiinikeksi 4×30 g on: 

  • gluteeniton
  • vähälaktoosinen
  • runsaskuituinen
  • proteiinirikas
  • ilman makeutusaineita
  • valmistettu Kaustisella
  • täysvälipala

Sopii:

  • aamupalan päätteeksi
  • kahvin kanssa
  • jälkkäriksi
  • tai välipalaksi

Varastossa

Ainesosaluettelo & ravintosisältö
Ainesosaluettelo ja mahdolliset varoitusmerkinnät, allergeenit korostettuna
Suomi Taateli 33 %, isomalto-oligosakkaridi*, herajauhe 21 % (MAITO (alkuperä: Suomi), juoksete), rypsiöljy, valkosuklaa 8,4 % (sokeri, kaakaovoi (ei-EU), täysMAITOjauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), aromi), karpalo 8,4 % (karpalo (60 %), ruokosokeri, auringonkukkaöljy), gluteeniton KAURAhiutale,  kosteudensäilyttäjä (glyseroli), gluteeniton KAURAlese, vaniljajauhe, leivinjauhe (nostatusaineet (E 450i, E 500), maissitärkkelys), suola. *glukoosin lähde

Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää, maapähkinää ja seesaminsiemeniä.

Ruotsi Dadlar 33 %, isomalto-oligosackarid*, vasslepulver 21 % (MJÖLK (ursprung: Finland), ystenzym), rypsolja, vit choklad 8,4 % (socker, kakaosmör (icke-EU), helMJÖLKSpulver, emulgeringsmedel (solroslecitin), arom), tranbär 8,4 % (tranbär (60 %), rörsocker, solrosolja), glutenfri HAVREgryn, fuktighetsbevarande medel (glycerol), glutenfri HAVREkli, vaniljpulver, bakpulver (jäsmedel (E 450i, E 500), majsstärkelse), salt *källa till glukos

Kan innehålla små mängder av nötter, jordnötter och sesamfrön.

 

Ravintosisältö / 100 g

Näringsinnehåll / 100 g

Per keksi 30 g
Energia / Energi 1636 kJ 491 kJ
392 kcal 118 kcal
Rasva / Fett 14 g 4,2 g
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett 3,5 g 1 g
Hiilihydraatit / Kolhydrat 59 g 18 g
josta sokereita / varav socker 35 g 11 g
Ravintokuitu / Näringsfiber 19 g 5,6 g
Proteiini / Protein 19 g 5,8 g
Suola / Salt 0,51 g 0,15 g
laktoosi/laktos <1,0 g/100 g

 

Vähälaktoosinen – gluteeniton.

Parasta ennen: 6 kk valmistuspäivästä

Säilytysohje: Säilytä tuote huoneenlämmössä.

Pakkauksen kierrätysohje: Kierrätä ulompi pakkaus kartonkikierrätykseen ja sisempi kenno muovinkeräykseen. 

Täysvälipala on paitsi ravintoa, myös hetki, jolloin pysähtyä, hengähtää ja ladata akkuja juuri sen verran, että päivä rullaa notkeasti eteenpäin. Nauttia pienestä ilahduttavasta makuelämyksestä. Saada juuri oikea määrä piristävää laatuenergiaa keholle ja mielelle.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Show only reviews in Suomi (0)

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkosuklaa Proteiinikeksi gluteeniton 120 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Täysvälipaloja täyteen elämään, ravintorikkaita makuelämyksiä Suomen puhtaasta luonnosta

Oikeastaan uunituore Wild&Berg syntyi jo kaksikymmentä vuotta sitten Pohjanmaalla. Kilpaa hiihtävä, määrätietoinen ja ravintokriittinen Viktoria Forsberg viihtyi lapsena keittiössä kehitellen eväsreseptejä, joilla parhaiten palautua ja huoltaa kehoa. 

Kokemus ruokateollisuuden tuotekehityksestä mainostoimistoyrittäjäksi, kolmen lapsen äidiksi ja maanviljelijän puolisoksi rakensivat kohti pistettä, jossa oma brändi ja mukana kulkeva välipala kotimaisista raaka-aineista alkoi muotoutua. Kotikeittiössä, hiihtoretkillä ja metsälenkeillä Suomen villissä luonnossa. Missäpä muualla.

Täysvälipalatuotteemme ovat kehitetty yhteistyössä ravitsemusasiantuntijan Olli Ilanderin kanssa

Kun vielä itsekin olen pitkään suosinut raakapatukoita retkieväänä ja lisäenergiana liikunnassa sekä kiireisessä arjessa, tuntui todella luontevalta lähteä mukaan kehittämään uutta täysvälipalaa, jossa kaikki palaset olisivat kohdallaan. Enkä ole katunut päätöstä. Viktoria on matkan varrella kuunnellut mielipiteitäni ja näkemyksiäni siitä millainen on hyvä välipalapatukka, ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.